Kig på billedet, hvad ser du først, hvor er dit fokus?.

ny foto 2011 170

Fik du først øje på duen eller den væltede trillebør og rodet?

Det er meningen, at du skal mærke og forstå dette indefra og ud, ikke kun gennem dine tanker, dit mentale felt. Sæt gerne nogle visuelle paralleller fra dit hverdagsliv ind og giv dig tid, hav tålmodighed.

Vi kan kun have fokus på en ting af gangen, det vi har fokus på, er det vi får!

Jeg ser duen, det er der, jeg har mit fokus. Det er for mig et symbol for fred og kærlighed. Jeg aner den væltede trillebør i baggrunden, men den får ikke mit fokus. Håber du kan drage nogle paralleller til dit hverdagsliv? Måske er der nogle knap så sjove ting i dit liv, men du formår stadig at holde fokus på det positive, det rigtige. Der vil nok altid være opgaver (problemer) i en eller anden grad i vores liv uanset. Forskellen ligger er, om man formår at ligge sit fokus på det, der er vigtigt og positivt.

En begyndelse kunne være

En begyndelse kunne være, at du starter med at blive opmærksom på, hvor dit fokus er og om dine tanker er meget negative eller positive. Meditation eller mindfullness er en måde, at blive mere opmærksom på, det kan læres af alle og koster ikke noget og kan gøres på alle tidspunkter af døgnet og alle steder i verden.

Hvad har du fokus på i dit liv lige nu

2 Comments

 1. August 25, 2014 at 7:08 am

  Hvor er det godt med en påmindelse!

  Jeg har i øjeblikket fokus på at holde fokus – og det er meget sværere, end det lyder til. En måde at holde fokus på for mig, er hele tiden at være bevidst om, at jeg skal huske at mærke og føle, fordi det gør mig opmærksom på nuet.

  Jeg er sådan en person, der altid lever lidt mere i fremtiden end i nutiden, og derfor øver jeg mig hele tiden i at være tilstede nu og her, at være nærværende – ikke bare mentalt, men med hele kroppen.

  Tak for inspirerende tanker 🙂

  • b_rebalanced_dk-
   August 25, 2014 at 6:28 pm

   Hej Trine
   Du gør det bare så rigtigt ved at være opmærksom på dine følelser, dette bringer dig tættere på VÆREN! Mig hjalp det rigtig meget, da jeg forstod det ikke var noget jeg skulle “tænke” mig til!

   Kærlig hilsen Betina