Hvad er Coaching?

Coaching handler om at skabe øget selvindsigt og positiv forandring. Vi tager udgangspunkt i din nuværende situation og arbejder hen mod et fremtidigt mål, som du definerer.

Jeg strukturerer sessionen ved at stille dig de rigtige spørgsmål, og igennem dine svar og refleksioner har du mulighed for at åbne op til nye indsigter, erkendelser og perspektiver.

Jo flere perspektiver, jo større frihed.

Jeg er empatisk og lyttende, og via den struktur coachingen har, får du mulighed for i trygge rammer at reflektere og finde svarene på, hvad det er, der forhindrer dig i at opnå det, du ønsker.

Du kommer tættere på din drivkraft, og det kan føles enormt motiverende og opløftende.

Coaching kan bruges til mange ting, eksempelvis selvudvikling, hjælp til at slippe fri af fastlåste situationer og uhensigtsmæssige mønstre samt til helt overordnet at skabe positive forandringer i dit liv.

Sådan foregår det

Alle forløb starter med en kort, uforpligtende samtale via telefon. Synes begge parter det er et godt match, booker vi en tid til den første session.

Selve din coaching kan enten foregå ansigt til ansigt eller online via Zoom. Du behøver altså ikke at møde fysisk op, men kan sidde i egne trygge omgivelser, hvis du foretrækker det. Eneste krav er, at du har en computer med adgang til internettet samt at du kan sidde uforstyrret uden afbrydelser eller støj.

Forløbets længde afhænger af den individuelle situation. Typisk vil der være omkring 3-5 sessioner, som alle tager udgangspunkt i den anerkendte coachinguddannelse fra Sofia Manning. Den er godkendt af The International Coach Federation (ICF), som er det største coachingforbund i verden. Du er dermed sikret coaching på fagligt højt niveau samt et velfunderet etisk regelsæt.

Se priser her