Forsiden


[row_container full_width=”yes” dark=”no” padded=”yes” bgr_url=”” bgr_parallax=”no”]

Spirituel vejledning, coaching og healing

Find din indre styrke

Et liv i balance

Jeg møder dig, præcis hvor du er, og guider dig til øget bevidsthed og kontakt til dig selv.

På den måde får du bedre mulighed for at mærke hvilken retning og hvilke valg, der er mest gavnlige for dig. Jeg tror på, at du er den klogeste i dit liv, men jeg ved også, at vi mennesker kan have en tendens til at overhøre vores indre kald, være uærlige over for os selv og komme længere væk fra den vi er eller det, vi oprigtigt næres af.

Når du øger din kontakt til dig selv, bliver du mere bevidst om din selvfølelse og dine ønsker for fremtiden.  Du bliver opmærksom på det, der forhindrer dig i at nå dine drømme, og påvirker din trivsel samt glæde. Denne kontakt og bevidsthed er de første skridt på en rejse mod et liv i bedre indre balance.

Lad os starte din rejse sammen

Jeg hedder Betinamaria, og jeg har arbejdet med spirituel vejledning i mere end 10 år.

Oprindeligt er jeg er uddannet inden for handel og engro (Bestseller Brande), og jeg har haft egen helse- og kosmetikforretning i en lang årrække. Jeg holdte meget af brancherne, men det spirituelle univers har altid tiltrukket mig, og da mit første barn kom til verden, blev det åbningen for mig, da jeg ikke længere kunne overhøre mit indre kald.

I 2012 blev jeg færdig med clairvoyantuddannelsen; det blev starten på mit arbejde med spirituel vejledning. Jeg nærede mig selv og min passion ved blandt andet at være på spirituelle rejser og kurser i USA, Europa og Danmark. Efterfølgende er kurser i mindfulness plus en uddannelse i coaching blevet essentielle redskaber i mit virke.

Ved at lytte til dette indre kald, begynde at bevæge mig væk fra samfundets krav og normer samt min illusion omkring eget paradigme, fik jeg en større følelse af at være tro mod mig selv. Selvfølgelig møder jeg stadig udfordringer og kan til tider også finde tilværelsen problematisk, sådan er livet jo. Men indtil videre har min rejse, ved hjælp af øget bevidsthed lært mig, at jo flere perspektiver jeg har, jo større frihed kan jeg skabe for mig selv.

Det er præcis den rejse, jeg kan hjælpe dig med at starte på. Uanset om du søger nye udfordringer på jobbet, bedre livskvalitet eller ændringer i dine tankemønstre, så kan jeg hjælpe dig med at komme tættere på dit mål.

Min hjælp kommer i flere former:

1) Spirituel vejledning og healing

Her får du samtaler, hvor det intuitive er i fokus. Jeg deler det, jeg oplever og fornemmer og giver dig nye perspektiver på dine udfordringer. Healingen giver dig mulighed for at blive bevidst om følelsesmæssige blokeringer i din krop samt redskaber til at frigøre dem.

2) Coaching

Jeg tager udgangspunkt i min certificering som Life Coach fra Sofia Manning og guider dig ved hjælp af konkrete spørgsmål og værktøjer.

3) Personlig meditation

Du får en unik lydfil skræddersyet til dig og dine behov.

[testimonials heading=”Hvad siger klienterne:” auto_scroll=”yes”]

[testimonial width=”one-third” author=”Karen og Gitte, Sønderborg” author_title=”Husrensning”]Nu har vi haft et par dage til at “mærke” de nye forandringer og her er et lille referat:

Efter du tog afsted fik jeg et energiboost så der blev lavet en hel del, humøret var i top – jeg satte glad musik på og gik igang og fløjtede, sang og dansede gennem det hele. Da min datter kom hjem fik hun et referat, straks efter sagde hun: ”det er som om der er blevet lysere og en lettere stemning her i huset”.

Der har været stille og en lysere stemning siden du har været, så alt i alt har det hjulpet utroligt meget – ikke kun på huset men også på os. Der er blevet grinet mere end vi plejer.

Kan det passe at man får en følelses mæssig nedtur dagen efter? det er fint nu , men jeg fik lyst til at tude dagen efter og er ikke helt klar over hvorfor. Har det fint igen.

Mange varme hilsner fra Karen og Gitte, Sønderborg.
1000 tak for hjælpen!![/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Lone Thuesen Gellert”]Tak for sidst, du ramte helt plet og gav mig ro i den situation, jeg er i. Du kom fuldstændig ind omkring de ting, som rører sig i mit liv nu, selvom du ikke vidste noget om mig! Du kan være stolt af dig selv! Jeg har sagt “ude i byen”: “Betina er dygtig, godt begavet, og hun er enorm sød og vaks.” Jeg har en bekendt, som allerede har bestilt tid ved dig ;)[/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Hanne Lauritzen”]Jeg var til clairvoyance hos Betina, en meget positiv, nærværende og intens oplevelse. Jeg var rimelig nervøs inden jeg skulle ind, men det blev gjort helt til skamme under sittingen, hvor Betina videregav informationer (fra mine guider) på hendes helt egen milde, nede på jorden facon. Betina ramte helt ind i hjertet, hvor jeg kunne genkende både mig selv og andre, så en lille tåre blev fældet. Hun er i stand til at beskrive situationer på en så levende måde, selvom hun faktisk ikke selv aner hvad det hun siger, går ud på – tro mig, det giver mening for dig der sidder i stolen![/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Anonym, Sygeplejerske”]Jeg har nu flere gange benyttet Betina, som spirituel og terapeutisk hjælp. Jeg oplever hver gang en hel fantastisk og meget unik kontakt Betina har til lige netop det der fyldt for mig. Hun formår hver gang på den fineste måde at guide og vejlede mig hen til, at jeg kan finde, den bedste løsning samt forstå meningen med, hvorfor jeg må igennem det der måtte fylde.
Jeg har fået en meget større forståelse af hvem jeg er, helt jordnær som menneske, men også sjæleligt. Og hvor mit virke, og i hvilke retning, jeg skal, uden at miste jordforbindelsen, men samtid åbne op for det der er større end os. Det er meget smukt. Og samtid kommer alt til sin tid.
Healingsoplevelserne er meget intense, smukt og forløsende. Det nærvær Betina udviser er så rolig og tryg.
Der er ingen tvivl om at jeg vil anbefale Betina, uanset hvilken forståelse man har af livet og ens væren[/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Tine Rask, lektor i dansk og religion”]Mit liv har virkelig taget en markant drejning, efter jeg havde min første session hos Betina. Jeg tror ikke, at det er tilfældigt, hvem man møder, når man står i en livsomvæltende periode af sit liv. Jeg er simpelhen så glad for taknemmelig for, at det var Betina, som jeg kom til. Jeg er kommet til hende som klient jævnligt lige siden, og i disse fire år kan jeg mærke, hvordan mine potentialer bliver udfoldet mere og mere bl.a. som et resultat af sessionerne.

Betinas klarsyn sammen med hendes empati og ydmyghed gør, at man føler sig i trygge hænder, samtidig med, at man er i kontakt med et dybere lag af sandhed, som altid ligger der, men som man nogle gange skal have hjælp til at finde frem. Betina yder den hjælp! Hun udstråler en ‘practice what you preach attitude’ og hun opfordrer altid til, at man selv mærker efter, hvad der føles sandt i en given situation.

Det Betina kan tilbyde med sit professionelle virke og menneskelige nærvær, forekommer mig ganske sjældent og uvurderligt, men som noget, jeg tror, at næsten alle hendes klienter, kan nikke genkendende til.[/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Anne”]”Første gang jeg søgte dig, er omkring 10 år siden. Jeg har igennem tiden, søgt din hjælp, når livet har været svært for mig, og jeg ikke kunne se mine muligheder. Du er et meget imødekommende og varmt menneske, som jeg har meget stor tillid til. Igennem din guidning, får jeg en fornyet energi til at udnytte mit eget potentiale. Når jeg køre fra dig, har jeg altid en retning til hvordan jeg skal komme bedre igennem min aktuelle situation. Det er en kæmpe tryghed for mig at den mulighed findes. Min forstand rækker ikke til at forstå hvordan du har de evner du har, jeg ved dog med sikkerhed, at du har dem.”[/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=”Kirsten Andersen, vejleder”]Kære Betina, du har hjulpet mig på mange og forskellige livsområder – relationer, personligt og spirituelt, fritids- og arbejdsliv, ja selv relationen til mine dyr og mine dyrs helbred.

Dine healinger, vores samtaler, dine skarpe clairvoyancer, dine fantastiske energitegninger og meditationer hjælper mig med indsigter på mange planer, hjælper mig med at hele op fysisk og følelsesmæssigt, og hjælper mig med at give slip på fx. uhensigtsmæssige mønstre, da højnes jeg både menneskeligt og spirituelt,.

At være i dit smilende, positive og tillidsskabende rum, gør mig tryg for du møder mig på en ærlig, kærlig og indsigtsfuld måde.
Uanset hvilken udfordring jeg har ønsket din hjælp til, har du med din store videns- og redskabsbank rummet og taget hånd om det, og hjulpet mig.
Det har transformeret mig og min hverdag i en sådan grad, at lethed, glæde, frihed og kærlighed nu mere frit flyder fra mig – og til mig.
Du skaber åbninger, forbedringer og transformationer – som breder sig som ringe i vandet, for når jeg er i bedre trivsel, smitter det af på alt og alle omkring mig. for du hjælper mig med at bringe hele mig frem i lyset og være den jeg er, præcis som jeg er – netop fordi du har hjulpet mig med mine skyggesider og healet og forløst energiknuder mellem mine relationer.

En stor og varm TAK for alt hvad du hjælper med og giver![/testimonial]

[testimonial width=”one-third” author=” Trine Søeberg, Marstrup”” author_title=”ClairvoyanceJeg har været hos Betina 2 gange til clairvoyance, med ca. ½ år i mellem.
Begge gange har det været positive, rørende og spændende oplevelser.
Betina får videre givet den information og hilsner som hun modtager på en enorm omsorgsfuld, humoristisk og personlig måde.
Hun kommer med meget konkrete ting, f.eks. så beskrev hun et barndoms billede af mig – hvor farver, ting på billede med mere var SÅ præcis, at jeg fik helt gåsehud. Hun kan fortælle ting, som hun ingen chance har for at vide – fra andet end de energier hun er i kontakt med.

Det er rart med nogle andre vinkler på ting, som er kørt lidt i hårdknude for en – måske det åbner op for nye måder at se situationen og sig selv på. Nogle gange kommer der ideer til løsning/håndtering af et helt specifikt problem.
Det er rigtig meget information og viden der kommer på den tid du sidder hos Betina, derfor er det rart at få det med hjem på cd, så der kan lyttes til det igen.

Jeg kan varmt anbefale Betina, hun er dygtig, professionel og selvom det er den spirituelle verden hun arbejder i – er hun helt nede på jorden. Jeg kommer helt sikkert igen!

[/testimonial][/testimonials]

[portfolio_carousel heading=”Billede galleri” limit=”10″ order_by=”rand” category_name=”” centered_title=”yes” display_type=”2″][/portfolio_carousel][/row_container]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *