Spirituel formidling og vejledning

Jeg tror på, du indeholder en essens og en styrke, hvorfra din egen healende kraft udspringer og derfor arbejder hen imod din indre balance, hvorved du selv kan heale og arbejde dig positivt frem i livet.

Alle sessioner er individuelle, og med en kombination af clairvoyance, kanalisering, spirituel vejledning og healing åbnes døren ind til den kraft, der er din.

En session kan starte med, at jeg får nogle ord til dig, eller at vi taler om, hvad det er, du ønsker at arbejde med. Uanset, så åbner ordene døren ind til den forståelse, der styrker din udfoldelse og danner grundlaget for din session.

Jeg arbejder ikke altid med clairvoyancen i dens klassiske forstand. Jeg fortæller dig heller ikke, hvad du skal, men støtter dig i at nå ind til din essens, så du selv enten mærker, forstår eller ser retningen i dit liv. Efter en session mærker du måske en større indvendig ro, føler dig mere balanceret, eller har fornemmelsen af, at du har sluppet noget tungt, så du fremadrettet kan bevæge dig i den retning, der er mest gavnlig og optimal for dig.

De ord, jeg formidler, kommer fra den anden verden. Det kan være fra afdøde slægtninge, guider, dine engle eller fra kosmiske galaktiske lag. Og de vil altid komme det sted fra, der er det højeste og bedste for dig.

Din session optages og sendes på lydfil, så du har mulighed for at lytte til den senere. Ordene indeholder flere lag, der foldes ud over tid, hvorfor du vil kunne opleve at nå endnu dybere i forståelsen af dig selv.

Spirituel formidling kombineret med healing

Jeg anbefaler at kombinere din session med healing. Du vil opleve en dybere balanceret helhed folde sig ud. De energetiske lag, healingen arbejder i, forstærker processen med at slippe de uhensigtsmæssige blokeringer, der har hindret din udfoldelse, og som ikke længere tjener noget formål. Som du ikke længere har brug for. Blokeringer, der for mange har givet et fysisk udtryk i form af gener og/eller smerter i kroppen.

For nogle er en enkelt eller to sessioner nok, er dit behov andet, finder vi ud af det sammen.

Clairvoyance

Clairvoyance betyder at se klart. Mange clairvoyante bruger også deres klarfølelse og klarhørelse. Clairvoyance er kommunikation fra en ikke nulevende sjæl til den clairvoyante, som derefter videregiver dette til modtageren.

Clairvoyance kan være en måde at få noget af- eller bekræftet. Det kan også handle om job, parforhold eller personlig udvikling. Eller et ønske om kontakt til en afdød.

Clairvoyance er ikke en spådom, men handler om råd og vejledning i forhold til, hvad der eventuelt kan være gavnligt for dig, og hvad der er væsentligt i dit liv lige nu.

Du har dit frie valg til at træffe de beslutninger du vil, og måske kan et par råd fra dine åndelige venner hjælpe dig på vej.

Den åndelige verden giver måske ikke svaret på alt. Men vi får de svar vi har brug for, der hvor vi er netop i dag – i nuet.

 

 

Jeg kan desværre ikke bestemme, hvem der kommer på besøg af afdøde, men du kan selvfølgelig godt have et ønske derom.

Jeg arbejder i den lyse og lette energi, stiller ikke ind på en 3. person, og taler ikke om sygdom, skilsmisse og død. Endvidere har jeg tavshedspligt.

Du skal minimum være 18 år for at få en sitting hos mig.