Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Vær den brik, du ER - B-rebalanced

Den anden dag havde jeg en udveksling med en smuk kvinde, der havde været til session hos mig. Hun fortalte, at hun altid havde følt sig anderledes og aldrig rigtig passet ind. Hun spekulerede på, om hun mon nogensinde ville finde en ny mand….

Jeg ved ikke, om du, der læser dette, er bekendt med den specifikke følelse af, at noget nogle gange lander i et dybere lag eller du får et mere visuelt billede, der øger forståelsen af en situation? Sådan oplevede jeg det, da jeg fik billedet af et puslespil i forbindelse med denne udveksling. Det ledte mig til at tænke, at hvis alle brikker nu var ens, i så fald ville de jo i princippet ikke passe sammen i puslespillet, og derfor skal vi heller ikke forsøge at lave om på vores egen brik og ligne de andre.

Den omtalte kvinde er som sagt en intelligent og smuk kvinde, men som måske ikke værdsætter sin unikke form og samt det potentiale hun har. Det virker til hun har kigget ud og har måske i kraft af sammenligning med andre, følt sig forkert og derfor ej har tiltrukket sin ”rigtige” brik.

Det blev i særdeleshed tydeligt for mig, på en visuel og billedlig måde, hvor vigtig det er at acceptere og elske den unikke ”brik” man er. For hvordan skal den ”anden brik”(m/k) kunne vide, om man passer sammen, hvis man ikke står ved den (brik) man er.

Min egen tanke er, at fred i os selv og i verden, blandt andet kommer af, når vi kan se, at selvom de andre ”brikker” ikke ser ud, tror og tænker ligesom ”mig, min brik”, så er de alligevel betydningsfulde og vidunderlige i deres unikke form.  Det allermest magiske sker derfor, når hele puslespillet er samlet og vi forstår, at vi alle er ET ”Oneness”!

 

Kvinden har givet tilladelse til ovenstående skriv 😊

kærligst Betinamaria

 

 

 

 

Leave A Comment