Om B-rebalanced

Jeg har altid været bevidst om det spirituelle. Allerede som barn følte jeg, at der fandtes mere end det, de voksne fortalte mig, men det tog mig en del år at finde min plads i livet som en spirituel kvinde med god, indre balance og styrke.

I dag føler jeg, at jeg er landet på det helt rigtige sted, og den følelse er fuldstændig fantastisk. Så fantastisk at jeg nu har viet mit arbejdsliv til at hjælpe mennesker som dig med at finde samme ro og glæde ved livet.

Jeg stiftede B-rebalanced tilbage i 2012, og siden da har jeg hjulpet utallige mennesker med at komme tættere på deres drømme og genfinde deres indre styrke.

Jeg vil også gerne hjælpe dig. Bare giv lyd, hvis du er interesseret i en uforpligtende snak.

Kontakt mig her.

Erfaring og uddannelse

Jeg har efterhånden en del uddannelser og kurser med i bagagen. Værktøjer, der sammen med min intuition og erfaring, hjælper dig med at komme tættere på dine drømme og ønsker for livet.

Uddannelse og certificering

  • Clairvoyantuddannelse hos Dortea Berg-Jensen (2012)
  • Certificeret Life Coach fra Sofia Manning (2020)
  • Jeg er også uddannet handelengros ved Jack & Jones’ hovedkontor i Brande
  • Jeg har haft min egen helse- og kosmetikbutik som jeg solgte, da vi fik børn

Praktisk info

Min klinik ligger i stuehuset på den gård, hvor jeg bor sammen med min dejlige familie og vores hund Sif. Vent venligst med at ankomme til fem minutter før den aftalte tid af hensyn til diskretion for øvrige klienter.

Klinikken ligger bag døren med den gamle, charmerende jerntrappe. Sluk venligst din mobil før du går ind og tag plads i entreen, så henter jeg dig, når din session starter.

 

B-rebalanced

Humlefægyde 32

Aller

6070 Christiansfeld