Spirituel vejledning, coaching og healing

Find din indre styrke

Et liv i balance

Jeg møder dig, præcis hvor du er, og guider dig til øget bevidsthed og kontakt til dig selv.

På den måde får du bedre mulighed for at mærke hvilken retning og hvilke valg, der er mest gavnlige for dig. Jeg tror på, at du er den klogeste i dit liv, men jeg ved også, at vi mennesker kan have en tendens til at overhøre vores indre kald, være uærlige over for os selv og komme længere væk fra den vi er eller det, vi oprigtigt næres af.

Når du øger din kontakt til dig selv, bliver du mere bevidst om din selvfølelse og dine ønsker for fremtiden.  Du bliver opmærksom på det, der forhindrer dig i at nå dine drømme, og påvirker din trivsel samt glæde. Denne kontakt og bevidsthed er de første skridt på en rejse mod et liv i bedre indre balance.

Lad os starte din rejse sammen

Jeg hedder Betinamaria, og jeg har arbejdet med spirituel vejledning i mere end 10 år.

Oprindeligt er jeg er uddannet inden for handel og engro (Bestseller Brande), og jeg har haft egen helse- og kosmetikforretning i en lang årrække. Jeg holdte meget af brancherne, men det spirituelle univers har altid tiltrukket mig, og da mit første barn kom til verden, blev det åbningen for mig, da jeg ikke længere kunne overhøre mit indre kald.

I 2012 blev jeg færdig med clairvoyantuddannelsen; det blev starten på mit arbejde med spirituel vejledning. Jeg nærede mig selv og min passion ved blandt andet at være på spirituelle rejser og kurser i USA, Europa og Danmark. Efterfølgende er kurser i mindfulness plus en uddannelse i coaching blevet essentielle redskaber i mit virke.

Ved at lytte til dette indre kald, begynde at bevæge mig væk fra samfundets krav og normer samt min illusion omkring eget paradigme, fik jeg en større følelse af at være tro mod mig selv. Selvfølgelig møder jeg stadig udfordringer og kan til tider også finde tilværelsen problematisk, sådan er livet jo. Men indtil videre har min rejse, ved hjælp af øget bevidsthed lært mig, at jo flere perspektiver jeg har, jo større frihed kan jeg skabe for mig selv.

Det er præcis den rejse, jeg kan hjælpe dig med at starte på. Uanset om du søger nye udfordringer på jobbet, bedre livskvalitet eller ændringer i dine tankemønstre, så kan jeg hjælpe dig med at komme tættere på dit mål.

Min hjælp kommer i flere former:

1) Spirituel vejledning og healing

Her får du samtaler, hvor det intuitive er i fokus. Jeg deler det, jeg oplever og fornemmer og giver dig nye perspektiver på dine udfordringer. Healingen giver dig mulighed for at blive bevidst om følelsesmæssige blokeringer i din krop samt redskaber til at frigøre dem.

2) Coaching

Jeg tager udgangspunkt i min certificering som Life Coach fra Sofia Manning og guider dig ved hjælp af konkrete spørgsmål og værktøjer.

3) Personlig meditation

Du får en unik lydfil skræddersyet til dig og dine behov.

Hvad siger klienterne: