Spirituel vejledning, coaching og meditation

Ønsker du et liv i bedre indre balance?

Jeg møder dig præcis hvor du er og guider dig via udveksling, coaching til øget bevidsthed og kontakt til dig selv. Herigennem har du bedre mulighed for at mærke hvilken retning, eller valg, der er mest gavnlig for dig.

Jeg tror på, du er den klogeste i dit liv men af flere forskellige årsager, kan vi have en tendens til at overhøre vore indre kald, lyve for os selv og komme længere væk fra den vi er, eller det vi oprigtigt næres af.

På den måde bliver du mere bevidst om dig selv og dine drømme for fremtiden. Du bliver opmærksom på det, der forhindrer dig i at opnå det du gerne vil, øget trivsel og glæde i dit liv, og du tager de første skridt på en rejse mod et liv i bedre indre balance.

Jeg tror på, du indeholder en essens og en styrke, hvorfra din egen healende kraft udspringer og derfor arbejder hen imod din indre balance, hvorved du selv kan heale og arbejde dig positivt frem i livet.

Hvordan kan jeg hjælpe dig?

Jeg hedder Betinamaria, og jeg har arbejdet med spirituel vejledning i 10 år.

Jeg er uddannet inden for handel & engro og havde egen Helse og kosmetik forretning i en lang årrække, dog følte jeg mig mere og mere tiltrukket til den spirituelle verden og da vores første barn kom til verden kunne jeg ikke længere overhøre mit indre kald.

I 2012 blev jeg færdig med clairvoyantuddannelsen og har arbejdet med spirituelvejledning lige siden. Jeg nærede mig selv og min passion ved blandt andet at være på spirituelle rejser og kurser i USA, Europa og herhjemme i Danmark. Efterfølgende er kursus i mindfulness, og uddannelse i coaching blevet essentielle redskaber i mit virke.

Ved at lytte til dette indre kald og begynde at bevæge mig væk fra samfundets krav, normer og min illusion omkring mit eget paradigme, fik jeg en større følelse af at være tro mod mig selv. Selvfølgelig møder jeg stadig udfordringer og kan til tider også finde livet problematisk, sådan er livet jo. Indtil videre har min livsrejse lært mig gennem øget bevidsthed, at jo flere perspektiver jeg har, jo større frihed kan jeg skabe for mig selv.

Det er præcis den rejse, jeg kan hjælpe dig med at starte på. Uanset om du søger nye udfordringer på jobbet, livet i sig selv eller ændringer i dine tankemønstre, så kan jeg hjælpe dig med at komme tættere på dit mål.

Min hjælp kommer i flere former:

1) Spirituel vejledning og healing

Her får du samtaler, hvor det intuitive er i fokus. Jeg deler det, jeg oplever og fornemmer og giver dig nye perspektiver på dine udfordringer. Healingen giver dig mulighed for at blive bevidst om følelsesmæssige blokeringer i din krop og frigøre dem

2) Coaching

Jeg tager udgangspunkt i min certificering som Life Coach fra Sofia Manning og guider dig ved hjælp af spørgsmål og konkrete værktøjer.

3) Personlig meditation

Du får en unik lydfil skræddersyet til dig og dine behov.

Se  priser her

Hvad siger klienterne: