Healing & SOUL BODY FUSION®

Healingens energi kan tilføres krop, sind og sjæl, når vi føler, vi har brug for mere energi eller har brug for bedre indre balance. Healing støtter en genetablering af samklangen mellem krop, ånd og sind.

Hvad er healing hos mig?

Healing hos mig er intuitiv og kanaliserende, hvor jeg blidt lægger hænderne på din krop og blandt andet aktiverer dit parasympatiske nervesystem og via mindful guidning fører dig ind og ned i kroppen og alt efter hvad du kommer med og hvem du er, arbejder jeg i det bevidsthedsniveau. Derigennem kan din krop afbalancere og genopbygge sig selv, så du kan finde ro til at overgive dig til healingen. Derefter kan vi gå dybere ned og give dig mulighed for at slippe blokeringer og eventuelt hæmmende overbevisninger.

Jeg guider dig igennem healingen fra start til slut. Alt efter dine udfordringer bliver der sat flere eller færre ord på.

Soul Body Fusion®

I healingen arbejder jeg ofte med Soul Body Fusion® (SBF), som er et enkelt og kraftfuldt redskab, der bringer dig fuldt til stede i din krop og skaber en bedre forbindelse til din sande natur og din sjæl.

SBF vækker bevidstheden om dine potentialer og skaber adgang til dine umådelige ressourcer og din sjæls visdom.

På det jordiske plan vækker SBF bevidstheden om, hvordan du kan fungere i harmoni med dig selv. Når du kan mærke dig selv og dine behov inde i hjertet, ændrer du dine uhensigtsmæssige mønstre helt naturligt og uden kamp.

SBF styrker din jordforbindelse og bringer på celleplan kroppen i harmoni med det højest mulige lys eller frekvens, den kan rumme. På den måde skabes der en interaktiv proces, hvor sjælen stimulerer cellerne til at harmonisere sig på et højere niveau. Dit system (kroppen og energifeltet) vil styrkes og stabiliseres, så du kan få adgang til dimensioner, der tidligere var utilgængelige for dig.

Healing kan være gavnligt ved:

  • Angst
  • Urolig nattesøvn hos børn og voksne
  • Smertelindring
  • Fremme helbredelse fysisk som psykisk ved at stimulere patientens regenererende kræfter
  • Træthed i krop og sjæl
  • Stress (fremme afslapning og afspænding og derved mindske stress og indre uro)
  • Velvære og meget mere

Hvordan foregår behandlingen

Behandling kan foregå liggende på en briks, på en stol eller via fjernhealing.

Første gang taler vi kort sammen. Jeg fortæller, hvad der skal foregå, og du fortæller mig, hvordan du har det.

Selve healingen tager ca. 30-35 min.

Husk at drikke rigeligt med vand efter en behandling.

Du får muligvis mest effekt af healingen, når vi følger op med jævne mellemrum, f.eks. 7-10 dage mellem hver healing, men dette afhænger selvfølgelig af, hvad der skal være i fokus. Healingen kan også være noget, du ønsker en enkelt gang.

Fjernhealing

En fjernhealing tager ca. 30 min. Healing er universel livsenergi, og den kender ikke forskel på nær og fjern, heldigvis.
Derfor kan du modtage fjernhealingen hjemme hos dig selv.

Fjernhealing foregår på den måde, at du på det aftalte tidspunkt for fjernhealingen, bør ligge afslappet og behageligt et roligt og gerne uforstyrret sted.

På forhånd har du oplyst mig om: dit navn, alder og hvilke problem du ønsker fokus på.

Se priser her