Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/5/b/8/b-rebalanced.dk/httpd.www/wp/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 For enden af regnbuen - B-rebalanced

28052015regnbue

For et stykke tid siden da jeg var ude at løbe, så jeg en utrolig smuk regnbue.. Faktisk så smuk at jeg blev nød til at stoppe op og tage et billede. Dette strider imod alle regler jeg har lavet i mit hoved ang. at løbe. Både fordi jeg ikke længere er 20 år og når man først har fået maskinen i gang, duer det bare ikke at stoppe, plus er det lidt snyd at stoppe..J

Men dette syn måtte jeg bare nyde og kunne huske som barn, at man prøvede ihærdigt at finde enden af regnbuen, i håb om at finde guldet.

Der fik jeg et billede af, hvordan vi som mennesker ofte jagter denne her ende af regnbuen. Hvordan vi kan stå og se på alt hvad vi gerne vil have, det vi gerne vil være, og tænke når jeg har det og det, så ….

–eller hvis bare jeg gør det og det såeee…..

Vi kan bruge uendeligt meget tid på at ønske noget vi ikke har og ikke er (inklusiv mig selvJ)

Det er jo brand ærgerligt og ofte har jeg en fornemmelse af, at vi alle står under vores egne regnbuer og erkendelsen af dette er vejen hen til guldet.

Taknemmelighed

At være taknemmelig for det vi omgiver os med i hverdagen, det vi nu engang er, ja selv de mest basale ting. Det er det der løfter os ud af mudderet og op på stien, hen mod guldetJ

Hver aften skriver jeg 10 episoder, ting eller oplevelser, mennesker jeg har været taknemmelig for i løbet af dagen, det kan være stort som småt. Ja nogle dage er det nemmere end andre, det træner mig også til at være opmærksom i løbet af dagen, hvad jeg er taknemmelig over.

Og det kan være alt, lige fra et syn af en smuk rose, smilet fra kassedamen, et kram fra min mand eller mine børn, eller bare en taknemmelig følelse af at min familie trives….

Jeg synes det er et smukt billede, der tegner sig for mit indre, billedet af at vi alle har vores egne regnbuer. Kunsten er så ikke kun at have fokus på de andres, men ens egen smukke regnbue.

Kærligst Betina

2 Comments

 1. Rie-Reply
  May 28, 2015 at 5:31 pm

  God reminder ! Tak for det.

  • b_rebalanced_dk-Reply
   May 28, 2015 at 8:35 pm

   Tak Rie. Ja vi ved det jo godt!…
   Jeg synes bare det er sjovt at få øje på de små tegn i hverdagen, der gør os opmærksomme på sådanne ting:-)

Leave A Comment