billedestonehenge1

For et par uger siden var jeg ved Stonehenge i England.

Jeg har lyst til at dele disse billeder og energitegningen med jer.

Tegningen kom i forbindelse med et energiarbejde jeg lavede sammen med Merethe Bonnesen og en engelsk kvinde ved Stonehenge. (hvad selve arbejdet bestod af kommer der måske nærmere forklaring på senere?)

Når jeg tegner eller rettere modtager disse tegninger, ved jeg aldrig hvad de skal forestille og har ej heller nogen tolkning inde omkring de forskellige tegn mm. Jeg lader det komme, der kommer, og holder mig så neutral som muligt! Nogle kan mærke energi i disse tegninger, måske lidt ligesom, når nogle kan mærke krystaller.

Tegning fra Stonehenge

tegning11

Jeg har prøvet at slippe disse tegninger, da jeg tænkte ”seriøst Betina det er for mærkeligt”- og de er ikke til at tolke, hvordan skal jeg så give dem videre?

Men måske er det netop meningen, at de ikke skal tolkes, måske er det meningen de skal arbejde i et niveau, uden vores mentale forståelses del, uden vores ego. Vores ego er begrænsende i at vide, hvad der er godt for os, det er fyldt med drama og uro!

Jeg fornemmer tegningerne ”taler” til den højere del af os, vores lys, vores sjæl. Derfor kan folk ofte også mærke eller fornemme at en ”tegning” tiltrækker dem og så ser jeg at det gør noget energetisk for vedkommende.

Kan du mærke, du bliver tiltrukket og kunne du tænke dig en tegning specielt lavet til dig og dit udgangspunkt, så er du velkommen til at kontakte mig pr mail, hvor vi finder ud af pris, hvordan og hvorledes mm.

b-rebalanced@b-rebalanced.dk

 billedestonehenge2

 

 

Kærligst Betina

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 Comments

 1. October 13, 2018 at 3:05 pm

  Tak for deling 🙂 -Der er da så afgjort noget energi i tegningen. Og det minder faktisk ikke om noget, som jeg har mærket før. -Ja, hvor kunne det være rart for forståelsen, med en tolkning, men ofte, ER energien og effekten af den det vigtigste. Jeg kan se at det er et års tid siden. Er der kommet nogle ord på tegningen?

  • b_rebalanced_dk-Reply
   October 22, 2018 at 8:58 am

   Hej Per
   Tak for din henvendelse og kommentar, beklager forsinkelsen,jeg holdte efterårsferie med børnene:-)
   uhh det er jo et helt år siden og nej der er ikke kommet flere ord på i den forstand. Vores menneskedel har ofte brug for tolkning og forståelse, hvilket er helt ok men som jeg ser det indtil videre, så arbejder denne form for energi i et andet og højere lag end min menneskelige forståelse. Jeg oplever hvis jeg prøver at trække det “ned” til min menneskelige forståelse eller prøver at tolke det, bliver er det bare ikke rigtigt eller rent ville nogen måske sige. Men til gengæld oplever jeg at tager man imod disse tegninger (der taler til en) som man ville tage i mod healing (uden ord og mental forståelse) så åbnes der op i en.(nogle har oplevet at de kanaliserede ud fra tegningen mens andre mærker det som en subtil healing på sjæls niveau og andre mærker det mere fysisk i kroppen. Hvis du ønsker kan jeg sende den seneste tegning, fra sidste uge. Mvh Betina

Leave A Comment